Головна » 2015 » Грудень » 7 » У Новій поліції анонсували кардинальні зміни у питанні контролю за водіями-власниками авто на іноземних номерах.
22:42
У Новій поліції анонсували кардинальні зміни у питанні контролю за водіями-власниками авто на іноземних номерах.

Що перевірятиме патрульна поліція?

У разі наявності підстав для поглибленого огляду патрульні можуть перевіряти, чи не порушує власник авто правила ввезення та експлуатації авто на іноземних номерах.

Доступ до відповідних баз даних, наявних у розпорядженні митників правоохоронці повинні отримати в найближчі кілька місяців.

У той же час, як пояснили в патрульної поліції, окремо робота з встановлення штрафників в цьому напрямку проводитися не буде, оскільки це компетенція митників. Але якщо машина порушила правила дорожнього руху і у випадку поглибленого огляду автомобіля виявиться, що є і порушення ввезення, тоді звичайно реакція теж буде.

У патрульній поліції також додали, що поліцейські зможуть перевірити машину на предмет порушення правил ввезення (порушення 5-денного терміну перебування, або якщо авто ввезено іноземцем, то чи саме він знаходиться за кермом і т.д.), тому що на те є відповідна процедура, відповідні документи.

Разом з тим, слід додати, що в даний час патрульні мають повний доступ до бази «Рубіж», де значаться всі автомобілі, які знаходяться в розшуку (викрадення, дані виконавчої служби і т.д.).

У той же час, автомобілі патрульних поки не обладнані радарами для вимірювання швидкості, але незабаром це має бути зроблено.


Переглядів: 192 | Додав: Admin | Теги: патрульна поліція, права водіїв, авто на іноземних номерах | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar