Головна » 2016 » Січень » 07

 При стабільній гривні нафтопродукти подешевшають вже у другій половині січня/ Зниження світових цін на нафту може позначитися на вартості нафтопродуктів в Україні вже в середині січня 2016 року.
Таку точку зору висловив експерт з питань енергетики Валентин Землянський.
«Я очікую, що в середині січня 2016 ми повинні отримати перший етап зниження цін на нафту, що позначиться на вартості нафтопродуктів. А наступний етап - до середини лютого 2016 року, коли будуть розпродані нинішні партії нафтопродуктів », - розповів В. Землянський.
У той же час, експерт зазначив, що зниження цін на нафтопродукти в Україні буде прямо залежати від стабільності національної валюти.
«Якщо курс не буде змінювати ... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: Admin | Дата: 07.01.2016 | Коментарі (0)

Вартість нової машини формується з ціни заводу-виробника, збору при першій реєстрації, ПДВ, акцизного збору, мита і відрахування в пенсійний фонд. Для європейських виробників зміниться всього лише одна складова ціни - мито.

При цьому мінятися вона буде повільно. На даний момент розмір мита для автомобілів складає 10%, відповідно, через два роки буде 9%. Враховуючи девальвацію гривні, українці змін не відчують.

Крім того, з 1 січня заборонено ввезення автомобілів, що не відповідають екологічним вимогам стандарту Євро-5, який став обов'язковим в Європі з вересня 2009 року. А як відзначають експерти, ав ... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: Admin | Дата: 07.01.2016 | Коментарі (0)