Головна » 2016 » Січень » 7 » Обвал цін на нафту
14:06
Обвал цін на нафту

 При стабільній гривні нафтопродукти подешевшають вже у другій половині січня/ Зниження світових цін на нафту може позначитися на вартості нафтопродуктів в Україні вже в середині січня 2016 року.
Таку точку зору висловив експерт з питань енергетики Валентин Землянський.
«Я очікую, що в середині січня 2016 ми повинні отримати перший етап зниження цін на нафту, що позначиться на вартості нафтопродуктів. А наступний етап - до середини лютого 2016 року, коли будуть розпродані нинішні партії нафтопродуктів », - розповів В. Землянський.
У той же час, експерт зазначив, що зниження цін на нафтопродукти в Україні буде прямо залежати від стабільності національної валюти.
«Якщо курс не буде змінюватися, тобто залишиться на позначці 23 гривень за долар, то зниження складе по гривні на літр будь-якого виду палива. Але якщо нацвалюта почне девальвувати, то нас очікує зростання вартості нафтопродуктів », - резюмував В. Землянський.
Нагадаємо, вранці, 7 січня, продовжилося різке зниження цін на нафту. Про це свідчать дані торгів. Так, барель марки Brent опустився до 32,79 долара, і його ціна продовжує знижуватися.

 

 

 

Переглядів: 391 | Додав: Admin | Теги: нафта, ціна на пальне, бензин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar