Головна » 2015 » Листопад » 22 » Платні дороги в Україні під питанням
10:48
Платні дороги в Україні під питанням

У Міністерстві інфраструктури відбулася зустріч з представниками міжнародних організацій та інституцій, з метою залучення інвесторів до нових проектів, зокрема будівництва концесійних автодоріг в Україні.

17 листопада 2015 в Мінінфраструктури була проведена з представниками Світового банку, Посольства Сполучених Штатів Америки і Канади, Міжнародної фінансової корпорації, Євросоюзу, Європейського інвестиційного банку та Європейського банку реконструкції та розвитку, а також бізнес-асоціації.

«Звичайно, потреби інфраструктури є значними. Кожна галузь має свої конкретні потреби, які впливають на здатність країни до економічного і соціального розвитку. Це перша зустріч у такому форматі, але я сподіваюся, що вони стануть регулярними. Наша мета - продемонструвати, над якими ключовими секторами ми працюємо, і обговорити варіанти залучення до інфраструктурних проектів фінансування від світових організацій, які зацікавлені в розвитку України », - зазначив Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

На думку команди міністерства, залізниця - сектор номер один, який потребує фінансування проектів та технічної допомоги. Наступний проект - внутрішні водні шляхи та модернізація шлюзів по Дніпру. Разом з тим, розвиток дорожньої мережі також важливо, але розраховане на довгострокову перспективу, яка потребує не тільки у фінансуванні, а й змін до законодавства, яке регулює приватизацію і концесію. П'ятий ключовий проект - реформа в авіаційному секторі.


Переглядів: 242 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar